Hvorfor bliver mit internet ikke billigere?

Har du været ved den samme internetudbyder i et øjeblik, har du sikkert undret dig over hvorfor dit internet bare ikke bliver billigere.

Men det er faktisk ikke tilfældet. Dit internet bliver billigere. Men du bliver ikke gjort opmærksom på det af din udbyder.

Det er det samme tilfælde som med mobiltelefonselskaberne. Hvis du ikke selv gør opmærksom på at der er kommet nye priser, så holder selskaberne dig bare i det gamle abonnement (for det tjener de jo flere penge på).

Tjek hver 6 måned

Ved hjælp af sider som Billigbredbåndguide.dk kan du nemt og hurtigt tjekke den aktuelle pris for bredbånd for dig.

Hvis du gør dette hver 6. måned, kan du se, om priserne har ændret sig og du bør skifte – eller om du har det godt, hvor du er lige nu.

Med mindre du har oplevet exceptionelt god service hos din nuværende udbyder er der nemlig ingen grund til at være loyal over for din bredbåndsudbyder. Bredbåndsudbyderen har dig med for at tjene penge på det, og det skal du huske, når du overvejer at skifte internetudbyder.

Du bør ikke betale meget mere end 200 kroner om måneden, og da især ikke hvis du ikke har væsentligt over 20mb fra din udbyder.

Internethastigheden bliver øget hele tiden, mens prisen bare falder og falder – det presser de store selskaber, men det kommer dig som kunde til gode.

Skriv kommentar

*