Hvorfor blogger man?

At blogge giver rigtig god mening for de enkelte, der gør det, mens andre ikke kan forstå behovet. Hvis du er en af dem, der undrer sig over, hvorfor man blogger, kan du måske blive klogere ved hjælp af denne artikel. Det er naturligvis meget individuelt, hvorfor man blogger, så det er svært at give et svar, der repræsenterer alle årsager.

Mange blogger, fordi de har noget på hjerte. Ganske enkelt. Det behøver nødvendigvis ikke være det helt vilde, men man blogger primært fordi man har et eller andet, som man har lyst til at sige og dele på nettet. Nogle blogger i dagbogsform, hvor de skriver om deres hverdag, begivenheder, rutiner, vaner og shopping. Andre blogger udelukkende om boligindretning, mode, børn eller noget fjerde.

Det er meget forskelligt, hvad der bliver blogget om, og hvad årsagen er til at blogge. Dem, der blogger om mode eller boligindretning, føler måske, at de har en vinkel eller en måde at anskue moden og indretning på, som de har lyst til at dele med andre. En klar fordel ved at blogge er, at man har det hele samlet i et arkiv i en virtuel form, som kan gemmes uden at fylde. Det kan ligeledes slettes, hvis man ikke længere ønsker, at andre skal se ens arkiv af indlæg.

Blogging er et andet sted i dag, end den var for nogle år siden. Hvis man blot går nogle år tilbage, var blogging ikke et anerkendt medie. Der blev sat spørgsmålstegn ved behovet for at skrive og dele på internettet. Nogen fandt det at blogge meget narcissistisk og overfladisk, mens nogle andre fandt det meget inspirerende og lærerigt. I dag bliver bloggere mere anerkendt, idet bloggere er blevet en ny måde at markedsføre produkter og brands på. Det er i dag kendetegnet for mange at være en B2B forretning, hvor begge parter får noget ud af at reklamere om nogle produkter på blogs. Firmaet, hvis produkter der bliver fremvist på en blog, får PR-omtale og øget kendskabet til produkterne og dermed sandsynligheden for mersalg, mens bloggerne tjener penge på at skrive de sponsorerede indlæg.

En af de bloggere, der skriver om mode, tøj og online produkter, er Modetendenser. Modetendenser skriver om tidens trends indenfor moden, og hvordan man kan style og kombinere forskellige looks på en inspirerende måde. På bloggen kan du finde forskellige collager og danne dig et overblik over, hvad der er in i øjeblikket. Der bliver skrevet om billigt tøj til kvinder online og meget mere.

Du kan fx se nogle sammensatte collager, hvor du kan få inspiration til at style billige kjoler til unge online lige her. Det er et kig værd, og måske du ændrer mening omkring blogging?

Der er i hvert fald rig mulighed for at blive klogere på tidens tendenser. Trends kommer og går, så det kan være svært at danne sig et overblik over, hvad der er in, og hvad der ikke er. Der er ingen tvivl om, at Modetendenser hjælper dig på rette vej. Det er din guide til den perfekte garderobe med de bedste og lækreste produkter.

Skriv kommentar

*