Hvorfor er 5-2 kuren blevet så stor en succes?

5:2 Kuren er lige nu ved at udvikle sig til en af slankehistoriens største successer, og det er oplagt at stille sig selv spørgsmålet ”hvorfor er 5 2 kuren blevet så stor en succes?”

Og successen er der 3 umiddelbare grunde til:

1 – Det er nemt at gå i gang

At gå i gang med 5:2 kuren kræver ikke at du skal ud at købe en masse madvarer du knapt nok har hørt om før eller at du skal gen-opfinde alle dine opskrifter for at udelade en specielt fødevare (f.eks. kulhydrater). Du skal bare læse en bog om 5:2 kuren, og så ellers bare leve som normalt 5 dage om ugen

2 – Det er nemt at holde ved

At skulle ændre sit liv hver eneste dag er en kæmpe mundfuld og for meget for de fleste. Prøv at forestil dig hvis du aldrig mere skulle kunne spise sukker eller pasta fordi du var på kur. Nej vel? Men med 5:2 kuren ændrer du kun noget 2 dage om ugen – de sidste 5 dage lever du som normalt. Og på de 2 dage er det ikke fordi du skal ændre særlig meget og lære en masse nyt. Nej du skal bare spise meget mindre end du plejer, og det er jo ikke så slemt endda.

3 – Der er synlige resultater

Allerede efter de første 4 uger vil de fleste kunne se resultater så gode at de med glæde vil ”ofre” de 2 dage om ugen resten af deres liv (det bliver også nemmere og nemmere, og til sidst kan man se helt frem til fastedagene). Og mange kan allerede efter to uger begynde at se at vægtkurven knækker og at de føler sig friskere, og så er motivationen ligesom lagt til at blive ved og ved.

Synlige resultater, en nem start og en kur der er nem at holde ved. Så er det ikke så underligt at kuren er blevet så populær.

Skriv kommentar

*