Hvorfor er det så dyrt at flytte?

Med bredbånd, flyttemænd, malere og alle de andre udgifter ved en flytning, kan det være en dyr fornøjelse at skifte bopæl. Men der er mange penge at spare, hvis du gør dit hjemmearbejde inden en flytning

Det er ikke alene selve flytningen, der koster, når man skifter bolig. Ofte skal der males, tegnes nye abonnementer, nye forsikringer og købes nye møbler. Med andre ord, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse. Men der er samtidig stor forskel på, hvad forskellige firmaer tager for flytning, maling, forsikring og lignende, og derfor kan du spare mange penge med et simpelt pristjek på nettet, som det i dag er både hurtigt og nemt at foretage.

Spar online

En række forskellige websider gør det i dag muligt at sammenligne forskellige virksomheders service og priser. Det gælder også ved for eksempel flytning, hvor der kan være rigtig stor forskel på både service- og prisniveau. En af de websider, der har specialiseret sig i sammenligning er BoligPortal PrisTjek, hvor de er særligt gode til mange af de faste omkostninger en flytning indebærer. Her kan du for eksempel få hjælp til at spare penge på maler, flyttemand, forsikring og lignende. Derudover er et pristjek hos BoligPortal både simpelt og kan tilpasses dine særlige behov, hvilket gør det til en både nem og meget praktisk side at tjekke markedet på, inden du går i gang med at flytte.

Få tre tilbud og vælg selv

Når det gælder selve flytningen, udmærker BoligPortal sig ved at tilbyde en ekstremt simpel måde at indhente tilbud på. På under to minutter, kan du udfylde en formular, hvorefter du vil modtage tre uafhængige tilbud fra flytteforretninger. Derefter kan du selv vælge hvilket tilbud du vælger at bruge, og på den måde kan du sikre dig, at du får foretaget din flytning til en konkurrencedygtig pris. Det er med andre ord virkelig nemt at spare penge på flytningen på denne måde, og ifølge BoligPortal kan du spare op til 3600 kr. ved et simpelt pristjek.

Spar tusindvis på malerarbejde

Når det gælder malerarbejde, kan der være endnu flere penge at spare. Mere end 18.000 kroner, ifølge BoligPortals beregninger. Princippet er stort set det samme som med flyttefirmaet, og du får meget hurtigt en liste med malere i dit område og brugeranmeldelser af deres arbejde, og derefter kan du nemt indhente et uforpligtende tilbud. På den måde kan du få både en billig pris, samtidig med at du ved, håndværket er i orden. På siden kan du også finde tilbud på for eksempel indboforsikring, internetabonnementer og andre flytterelaterede udgifter.

Gør dyre flytninger billigere

Med en service som den, du finder hos for eksempel BoligPortal, kan du spare rigtige mange penge, uden det behøver tage en evighed at indhente tilbud i øst og vest. Det betyder, at selvom en flytning altid vil koste penge, er det relativt simpelt, at minimere omkostningerne, så der er flere penge tilbage til de lidt sjovere ting her i livet.

Skriv kommentar

*