Hvorfor får jeg bumser?

Sebum hedder det stof, der er den sande synder i forhold til bumser. Sebum er en olie-lignende instans, der skaber de ujævnheder i huden, der i sidste ende udvikler sig til at blive bumser.

Du får bumser, hvis dine hormoner er skæve i forhold til en normal fordeling (hvilket forklarer bumser hos teenagere), hvis du er disponeret herfor eller hvis du i øvrigt spiser dårlig mad. Chips og cola er kendt for at lede direkte til bumser, da fedt stimulerer produceringen af stoffet sebum.

Hvordan slipper jeg af med mine bumser?

Har du først fået dine bumser skal du starte med at begynde at spise ordentligt. Hvad du spiser hænger direkte sammen med hvor udsat du er i forhold til bumser. Spiser du dårlig og fed mad vil du også få flere bumser. Omlæg din kost.

Dernæst kan du med fordel benytte diverse bumsecremer. Disse indeholder modvirkende stoffer, der får dine bumser til at forsvinde af sig selv igen. At “poppe” dine bumser virker ikke på langt sigt, da de blot genopstår – det gør creme til gengæld.

Du skal regne med at investere et par hundrede kroner i creme for at slippe af med dine bumser om måneden. Til gengæld virker cremen også oftest indenfor en uge eller to.

En tredje mulighed, der dog ikke er særlig udbredt endnu i Danmark, er at benytte laserbehandling mod bumser.

Det kan ikke anbefales at købe din bumsecreme i udlandet. Der er meget høje krav til cremer, der sælges i Danmark, men du kan ikke være sikker på, at de samme krav gør sig gældende selv i andre EU-lande. Køb din bumsecreme i Danmark og vær helt sikker i stedet.

Se en video om acne herunder på engelsk med et godt tip:

http://youtu.be/qwalyQ218fk

Skriv kommentar

*