Hvorfor holder vi på ferie?

Grundlæggende set er det rart at være på ferie. Alle de forventninger der er til dig i løbet af dagen er væk, og du skal blot bekymre dig om at lave det, du har mest lyst til.

Det kan fx være at spise god mad, at ligge ved poolen, at cykle rundt omkring i landet eller noget helt fjerde. Det handler blot om at komme lidt væk.

At tage på ferie er en subjektiv ting. Undertegnede ynder at tage til varme lande og sidde i storbyerne med kaffe og nyde stemningen. Andre er glade for at komme ud i naturen.

Campz.dk skriver på sin side omkring camping, at camping handler om:

Camping handler om at give slip på hverdagen. Her kan man glemme alt, hvad der hedder kalenderaftaler, komme til tiden og langsom transport

I Danmark har vi et meget højt velfærdsniveau. Det betyder, at de fleste danskere har råd til at tage på ferie i hvert fald en gang om året. Nogle tager på sommerhus andre steder i Danmark, mens andre planlægger den helt store tur for at komme til at se udlandet.

Billigere flybilletter end nogensinde før har gjort det relativt nemt at komme rundt i verden. Undertegnede var i London i december, hvilket ikke kostede mere end 1.000 kroner for at komme begge veje – og det var ikke engang de billigste billetter, men de billetter, der lod mig tage til og fra Kastrup Lufthavn i København.

Ferie handler om at koble af og opleve noget andet – at komme tæt på hinanden igen.

Skriv kommentar

*