Hvorfor tage på storbyferie?

Der er absolut mange gode grunde til at vælge en storbyferie – storbyferien er perfekt både til den romantiske kærestetur, familieturen og til tøseturen. Det handler bare om at vælge den rigtige storby til lige din storbystur.

Storbyen kan noget særligt. Den drager mennesker fra hele verden, og denne mangfoldighed skaber dynamik, liv og kreativitet. I storbyen kan du opleve kunst og kultur, spændende museer, teater,  musik, shopping og fantastisk gastronomi. Til forskel fra badeferie så betyder vejret ikke så meget. Skulle det regne lidt, så tager du bare paraplyen op af tasken. Storbyferien er derfor også et godt valg uden for den varme højsæson.

 

Vælg din storby

Paris er jo et typisk valg til den romantiske ferie – men prøv også lige et tjekke Venedig ud. Venedig er mystisk og dragende, oplev den når tusmørket falder på og solens sidste stråler fanges i duggen over lagunen. Far vild til byens labyrint af små krogede gader, find en skøn restaurant og tag en gondol hjem til jeres hotel.

 

London er perfekt til shopping med veninderne, men hvad med at prøve Stockholm eller Hamburg. Det er super gode shopping-byer. Eller prøv Milano, hvor du finder det ypperste designertøj.

 

Skal det være mere eksotisk, så er 1001 nats eventyr i Marrakesh helt fantastisk! Her er der dresserede aber, slangetæmmere, krydderier, myntete, spændende middagsretter og fantastiske oplevelser.

 

Hvorfor tage til Boston?

Boston er en skøn storby, som ikke så mange danskere har fået øje på. Det er ærgerligt, for Boston er et perfekt valg til en hyggelig storbyferie. Det er en universitetsby med mange indbyggere fra hele verden og selvfølgelig mange unge. Byen oser af god atmosfære, og det er en af de tryggeste og mest sikre byer i USA.

 

Boston har mange seværdigheder som imponerende museer og kirker– er børnene med, se kig forbi det kæmpestore akvarium eller tag på hvalsafari. Er du til shopping, så er Boston også et sandt mekka. Sørg for at have plads i kufferten til dine indkøb.

 

Boston er også en grøn by. Tag familien med i parken, hvor egern hopper legende rundt. Nyd søen i midten og livet i parken.

 

Boston ligger på USA’s østkyst ud mod havet. Mange emigranter fra Europa ankom til Boston, når de tog turen over Atlanten. Og Boston har også et umiskendeligt europæiske præg selv om det selvfølgelig er en amerikansk by med kæmpestore hotelværelser og supermarkeder med et udvalg, hvor du bliver overrasket over, at der kan findes så mange forskellige slags morgenmadsprodukter.

Du vil føle dig velkommen i Boston. Du bliver mødt med smil og et venligt ”How are you?”. Boston er en stor storby, men du føler dig alligevel hjemme med det samme.

 

 

 

 

Skriv kommentar

*