Hvorfor vil han ikke giftes?

For mange kvinder er drømmescenariet en dag at skulle gifte sig og have et bryllup, hvor man kan have venner og familie til at deltage. Dagen hvor man føler sig som en prinsesse iført den smukkeste hvide kjole, frisøren der har arrangeret den flotteste håropsætning og ikke mindst makeup! Den dag hvor det hele går op i en højere enhed, og lykken varmer i hele ens krop.

Men hvorfor har manden det ikke gensidigt i nogle tilfælde, tænker nogle kvinder… For mænd kan hele dette bryllupsritual godt være en anelse skræmmende, fordi det betyder, at manden for alvor skal binde sig til en kvinde. Det er et stort skridt at tage – for manden såvel som kvinden, men for nogle mænd kan det godt virke en anelse skræmmende.

Som kærester er det ikke mere officielt end hvad man gør det til, og man kan bryde ud af det, hvornår man end vil. Men med et ægteskab er det lidt anderledes, idet det står på skrift på et stykke papir og kræver en større omgang at blive fraskilt igen.

For nogle mænd er det ideen om at skulle binde sig, for andre vil personen føle, at han ikke længere har den samme frihed som førhen, nogle tredje vil måske tænke… hvad er det næste så?

Derfor er det vigtigt, at begge parter er fastbesluttet på, hvad et ægteskab vil sige, og om begge er klar til at tage dette skridt, da det vil betyde, at man kommer endnu tættere på hinanden.

Men ingen siger, at nogle af de ovennævnte muligheder er den, der passer i din situation. Det er derfor vigtigt at snakke med hinanden om det og spørge ind til hans personlige årsag til, hvorfor han ikke føler sig klar og ikke har lyst. Fortæl ham ligeledes hvorfor det er vigtigt for dig, hvis han finder hele ritualet ligegyldigt. Dermed kan I komme tættere på hinanden ved at forstå, hvorfor I har sådan en modsat holdning. Måske kræver det en bunke tålmodighed, men det kan kun en konfrontation vise med tiden.

Skriv kommentar

*