Hvorfor skal jeg vælge WordPress

Vælg WordPress for prisen, brugervenligheden, sikkerheden eller af en helt anden grund. Er du i tvivl om hvilke fordele der er ved WordPress, kan du med fordel læse med her, og finde ud af om det er en god platform for dig.

Vælg WordPress for prisen

En rigtig god rund til at vælge WordPress som sit CMS-system, er på grund af prisen. Det er nemlig helt gratis at downloade og installere platformen. Der er ligeledes ingen licensudgifter, og du skal derfor ikke være bekymret for, at det pludselig bliver omkostningsfuldt at bruge platformen. At WordPress er gratis er langt fra ensbetydende med, at der er tale om lav kvalitet – tværtimod. Du kan derfor med fordel hente WordPress, og bruge platformen til din hjemmeside. Du skal dog være opmærksom op, om dit webhotel kan håndtere WordPress.

Du har ligeledes mulighed for at vælge imellem mange fantastiske webdesigns, når du har WordPress. Der kommer mange nye designs til, og du kan derfor ændre udseendet på din hjemmeside ofte, hvis du skulle have lyst til det. Der findes mange gratis webdesigns, som du kan vælge imellem. Du skal dog være opmærksom på, at der også er en del webdesigns, som koster penge.

En brugervenlig platform

WordPress er for alle, da det er utrolig nemt at bruge. Du behøver ikke have særlige kodningsevner for at kunne lave en hjemmeside på denne platform. WordPress er god til guide dig og gøre det nemt for dig at få en flot og funktionel hjemmeside. Det er ligeledes nemt at skifte webdesign, hvis du skulle have lyst til dette. Uanset hvordan din hjemmeside skal se ud, kan du nemt installere plugins, lave sider, sætte billeder ind og meget andet. Brugervenligheden er i top, hvilket gør det til et optimale valg for dig, når du skal vælge en platform at bygge din hjemmeside på.

Du får mange muligheder for at udvikle

Der kommer ofte nye opdateringer til WordPress, hvorfor sikkerheden altid er i top. Derudover er der utrolig mange plugins til WordPress, hvilket i høj grad giver dig mulighed for at udvikle din hjemmeside. Der findes ligeledes flere plugins til søgemaskineoptimering i WordPress, hvilket kan gøre optimeringen nemmere for dig.

Du er sikret en god platform, hvis du vælger WordPress. Er du stadig ikke overbevist, kan du med fordel spørge én af de mange brugere, som bruger WordPress – dem er der nemlig rigtig mange af, og du vil derfor altid kunne få svar på et spørgsmål eller få hjælp af andre brugere på nettet.

Skriv kommentar

*