E-Hvorfor ?

E-Hvorfor ?

Hvorfor skal du finde et e-værksted til service af elbiler?

Er el- og hybridbiler fremtiden? Pas. Men de bliver mere avancerede, efterhånden som tiden skrider frem, og selv elbiler kan i dag krydse store distancer på fuld opladning. Men har du en elbil eller er ved at overveje at få én, har du et par ting at tage stilling til. For valg af bilmodel til side skal du også vide, om der er ladestandere de steder, du tager hen med elbil. Og du skal vide, hvor du får service.

 

Elbiler skal mindst have bilservice årligt

Service af din elbil eller hybridbil kan du få flere steder, herunder ved mange værksteder, der hører under landsdækkende værkstedskæder. Elbiler bør få service på årlig basis og gerne oftere, og det er vigtigt, at service udføres efter servicebogens forskrifter. Når du skal vælge et bilværksted at få din elbil eller hybridbil repareret ved, er det klogt at skele til, om et værksted bruger originale dele.

 

Service af elbil eller hybridbil med originale dele

Originale dele er reservedele lavet af samme bilproducent, som producerede din elbil. Det vil sige, at kvaliteten af delene er én, som bilens producent kan stå inde for. Generelt er der mindre at lave service på ved en elbil end ved en almindelig bil med forbrændingsmotor, bl.a. fordi at der ikke skal skiftes olie eller tændrør. Til gengæld er der lige visse ting for reparatører at være obs på ved elbiler.

 

Bremser kan godt sætte sig fast på elbiler

Det er fx, at bremser har let ved at sætte sig fast i en elbil, hvilket kan være ret skidt. Sådan noget ved reparatører på et e-værksted, altså et bilværksted der laver service på elbiler. Det behøver ikke være svært at finde nogen, som kan sørge for, at din elbil eller hybridbil fortsat kører, som den skal.

Tjek efter e-værksteder hos de landsdækkende værkstedskæders værkstedsoversigter.

Kommentarer

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Relaterede Artikler

Nyeste Artikler