E-Hvorfor ?

E-Hvorfor ?

Hvorfor blev Cornflakes opfundet?

Hvis du snupper en skål med Cornflakes om morgenen, er det sandsynligvis for at blive mæt, så du får en god start på dagen. Hvad du sikkert ikke er klar over er, at du faktisk spiser noget, der tilbage i 1800-tallet blev opfundet som et middel mod onani. Det lyder helt skørt, ikke? Men det er faktisk sandheden.

Har du undret dig over, hvorfor er Cornflakes opfundet, så har du endelig fået svaret. Det er simpelthen ikke opfundet for at sikre, at du får en sund og nærende morgenmad, men derimod som et middel mod onani. Er det noget du gerne vil høre mere? Hvis ja, så skal du blot læse med i vores artikel herunder.

Et morgenmadsprodukt til behandling af onani

John Harvey Kelogg, der er opfinderen af Cornflakes, var læge og havde sit eget hospital. På dette hospital gennemførte han flere forskellige forsøg og behandlinger af patienter, der var besatte af sex og onani. Dertil gik han meget op i sund kost, hvorfor han også selv var vegetar.

Han var af den opfattelse, at han kunne helbrede patienter via sund og korrekt kost. John Harvey Kellogg var helt og aldeles overbevist om, at hvis et menneske havde usunde spisevaner, måtte det betyde, at han eller hun også havde usunde seksualvaner.

Hvad der menes med dette er, at han satte lighed mellem sund og fed mad og folk, der enten dyrkede sex eller onanerede ustyrligt. Det var det, der gjorde, at han fik idéen til at lave Cornflakes. Han mente nemlig, at det var tilpas kedeligt og ensformigt til at holde folk i ro.

Samtidig var det også nærende nok til, at det var noget, man rent faktisk kunne overleve af.

Kellogg afprøvede flere andre ting

Cornflakes var dog slet ikke den eneste metode, som Kellogg afprøvede i sit forsøg på at gøre folk afholdende. Han lavede fx også flere forsøg med tarmskylninger, da han mente, at det ville resultere i, at folk ikke længere ville dyrke sex eller onanere.

Selv i denne forbindelse inddragede han dog også morgenmadsprodukter. Det var nemlig ikke en helt normal tarmskylning. Derimod var der tale om yoghurt-tarmskylninger. Det var dog ikke alle hans forsøg, der var helt så milde, som dette. Faktisk var der også nogle af dem, var langt grovere, end tarmskylninger og morgenmad.

I den mere voldsomme ende skamferede han nemlig folk. Det gjorde han på flere måder. En af disse måder var ved at hælde syre på kvinders klitoris, da han dermed mente, at det ville mindske deres lyster. Derfor er det bestemt ikke alle hans forsøg, der har været lige så harmløse, som det faktum, at han har lavet Cornflakes.

Cornflakes endte med hurtigt at blive populært. Det blev dog ikke helt populært på den måde, som han selv havde regnet med, at det skulle blive. I fællesskab med sin bror, der hed Will Keith Kellogg, begyndte han nemlig at sælge Cornflakes som det, det reelt set var; en sund og simpel morgenmad til hverdagen.

Kommentarer

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Relaterede Artikler

Nyeste Artikler