E-Hvorfor ?

E-Hvorfor ?

Hvorfor er Australien med i Melodi Grand Prix?

Har du længe undret dig over, at Australien er med i Melodi Grand Prix? I så fald er du ikke den eneste. Faktisk er der mange, der er i tvivl om, hvad der ligger til grund for dette. Til en start kan det dog nævnes, at det kun var meningen, at de skal være med som æresgæst i 2015.

Det var pointen, at de skulle være dette, da Melodi Grand Prix (også kaldet for Eurovision) kunne fejre deres 60-års fødselsdag. I mere end 30 år er der et stort antal australiere, der har stået meget tidligt op, for at følge med i den populære sangkonkurrence. Det viser selvfølgelig, at det også er populært i Australien.

Det var på baggrund af dette, at de blev inviteret til at være med i konkurrencen i 2015. Som der også er givet udtryk for før, var det dog oprindeligt planen, at de kun skulle være med denne ene gang. Sådan endte det dog ikke med at være, for nu har de været med hvert år, siden de blev inviteret med for første gang.

Der er delte meninger om deres deltagelse

Det er ikke alle, der synes, at det var en god idé, at de fik lov til at være med. Selv i dag er der mange, der er af den opfattelse, at de ikke bør have lov til at være med, da de ikke er en del af Europa. I og med, at navnet på showet er Eurovision og fokus er på de europæiske lande, er det ikke alle, der synes, at det giver mening.

Der er dog også mange andre, der mener, at det er helt fint, at de er med. Der er nemlig også andre lande, der har fået lov til at være med, til trods for, at de ikke er en del af Europa. Det gør sig blandt andet gældende for lande som Israel, Georgien og Armenien. Ingen af landene er en del af Europa, men de er dog alle med.

Australiens deltagelse har været en stor succes

Det er naturligvis ikke uden grund, at de har fået lov til fortsat er være med, når der hvert år afholdes et nyt Melodi Grand Prix. Det skyldes i høj grad, at det har vist sig at være en stor succes at have med dem. I forvejen var der rigtig mange australiere, der så med, men nu har showet fået endnu flere seere fra Australien.

Hvad det også betyder er, at der kun er en meget lille chance for, at vi ikke vil se mere til Australien i Melodi Grand Prix. Hvis du er en af dem, der mener, at det ikke er fair, at de er med, så er der ikke så meget at gøre. Det er et stort show, som arrangørerne skal tjene penge på, og det hjælpe populariteten i Australien med.

Egentlig bør det også blot ses som en positiv ting, at de er med. Det betyder nemlig, at showet bliver længere, og at vi får mere musik at lytte til.

Tidligere artikelHvorfor er himlen blå?
Næste artikelHvorfor drømmer man?

Kommentarer

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Relaterede Artikler

Nyeste Artikler